Думите са вибрациите на природата. Затова красивите думи създават красива природа. Грозните

...
Думите са вибрациите на природата. Затова красивите думи създават красива природа. Грозните
Коментари Харесай

Променете думите си, за да промените вибрациите си!

Думите са вибрациите на природата. Затова красивите думи основават красива природа. Грозните думи основават грозна природа. Това е коренът на Вселената.

Камий,

Това е вашата предъвкалка… Нещо като урничка против  предъвкването и отрицателните мисли. Какъв е правилото ? Ще пускате вътре едно евро всякога, когато ви хрумнат отрицателни или безплодни мисли и думи. Мога единствено да ви пожелая да не забогатеете по подобен метод!

Винаги ще ви го дублирам: позитивната мисъл има действително въздействие  върху тялото и душeвността ви. Доказали са го изключително съществени изследвания! Ето един пример…

Експеримент, извършен от учени… Напълнили с пръст две съдинки, почти колкото купички за десерт. После посадили по двадесет и три тревни семена във всяка съдинка и едно и също количество тор. Сложили ги в парник, в близост една от друга, с цел да е несъмнено, че всяка ще бъде огрявана от слънцето поравно денем и ще бъде изложена на една и съща температура, до момента в който семенцата покълват.

Единствената разлика била следната: откривателите сядали всеки по реда си по три пъти дневно пред всяка от съдинките. Пред едната повтаряли извънредно отрицателни думи, словесни атаки… „ Тук нищо няма да поникне, нищо няма да стане, в никакъв случай няма да има трева, тази пръст едва ли е добра, а и да порасне, всичко ще изсъхне и ще умре… ” Пред втората купичка, в противен случай се държали доверчиво и говорели приятни неща. Разправяли единствено положителни неща по отношение на покълването и опцията тревата да поникне . „ Така желая тая тревичка да поникне, ще бъде необикновено!  Времето е хубаво, идеално топло е, семенцата ще прораснат. Пък и каквото съм садил, все пониква добре… ”

Три седмици по-късно в известното списание „ Тайм ” била поместена фотография на двете съдинки. Едва ли е нужно да ви споделям, че в първата, изложена на отрицателни мнения, имало единствено две-три дребни стръкчета, до момента в който във втората имало изобилна, тъмнозелена и гъста трева, пуснала дълбоки корени, здрава, мощна и висока. Разбирате, Камий: думите ни имат трептения. Поведението ни също. Щом въздействат толкоз върху семенцата, представете си какъв резултат имат при хората! Ето за какво би трябвало да направляваме вътрешния си разговор, както и думите, които изричаме. Защо не незабавно?

Доскоро…

Клод

Твоят втори живот стартира, когато схванеш, че имаш единствено един – Рафаел Джордано, raphaellegiordano.com

Издателство: Колибри, colibri.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР